Ana Sayfa Apple Apple Watch bir kadının ve bebeğinin hayatını kurtardı!

Apple Watch bir kadının ve bebeğinin hayatını kurtardı!

0
apple watch

Fox19’un bu hafta yayınladığı yeni bir haber, Apple Watch’un kendisinin ve bebeğinin hayatını kurtarmasına yardımcı olduğunu söyleyen Kuzey Kentucky’li bir kadının hikayesini paylaşıyor. Veronica Williams, hamileyken Apple Watch yüksek kalp atış hızı bildirimi aldığını ve bunun üzerine doktorundan yardım istediğini söylüyor.

Apple Watch iki hayat daha kurtardı!

Williams, Apple Watch’unda birden fazla yüksek kalp atış hızı uyarısı aldığını ve “nefes darlığı hissetmeye başladığını” fark ettiğini söylüyor. Daha sonra doktorunu aramış ve doktoru ona acil servise gitmesini söylemiş. “Sonra bir baktım, ‘Acil sezaryen yapmamız gerekiyor’ dediler. Odamdan çıkarıldım ve [Cincinnati Üniversitesi’nde] uyandım,” diye anlatıyor Williams.

Doktorları bebeği doğurtmayı başardı ama Williams’ın kendisi hala mücadele ediyordu. Doktoru ona nadir görülen bir miyokardit teşhisi koydu. Williams’ın cerrahı Dr. Louis Benson Louis IV, “Esasen olan şey, bağışıklık sisteminin kendi kalbine dışarıdan gelen bir şeymiş gibi saldırması için kandırılmasıydı,” diye açıkladı.

Apple Watch fener özelliğine sahip! Apple bu özelliği geliştirecek!

Williams bir ay boyunca hastanede kaldı ve Dr. Louis’den sürekli bakım aldı. Şimdi hem kendisi hem de bebeği çok iyi durumda. Apple, bir destek belgesinde bu tür Apple Watch kalp atış hızı bildirimlerinin nasıl çalıştığını açıklıyor. Kalp atış hızınız seçilen bir dakika başına atım sayısının (BPM) üstünde veya altında kalırsa Apple Watch’unuz sizi bilgilendirebilir,” diyor Apple.

“Bu bildirimler yalnızca 13 yaş ve üzeri kullanıcılar için Watch Series 1 veya sonraki modellerde kullanılabilir.” Bu bildirimler için ayarları aşağıdaki adımları izleyerek yönetebilirsiniz:

  • iPhone’unuzda Apple Watch uygulamasını açın.
  • Saatim sekmesine ve ardından Kalp’e dokunun.
  • Yüksek Kalp Atış Hızı’na dokunup bir BPM seçin.
  • Düşük Kalp Atış Hızı’na dokunup bir BPM seçin.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz