Ana Sayfa iPhone 16 serisi iPhone 16 serisi için bomba iddia! Aradaki fark kapanıyor

iPhone 16 serisi için bomba iddia! Aradaki fark kapanıyor

0

Teknoloji devi Apple, geçtiğimiz eylül ayında yeni iPhone 15 serisini piyasaya sürdü. Akıllı telefon pazarında gözlerin kendisine çevrilmesini sağlayan marka, önümüzdeki yıl ise iPhone 16 serisini tanıtacak. Bu modeller ile ilgili şimdiye kadar birçok bilgi ortaya çıktı. Son olaraksa iPhone 16 serisinin işlemcisi ortaya çıktı.

iPhone 16 serisi işlemcisi ne olacak?

Bildiğiniz üzere Apple, her yeni iPhone serisinde standart modeller ile Pro modeller için farklı işlemci kullanıyor. Bu da kullanıcıların Pro modelleri tercih etmesine sebep oluyor. Fakat kısa süre önce ortaya çıkarılan bir bilgiye göre artık bu durum sona eriyor.

iPhone 16 serisi işlemcisi ne olacak?

Bazı güvenilir kaynaklara göre Apple, iPhone serisinde Pro olan ve olmayan bütün modelleri Apple A18 işlemcisi ile donatacak. Bu iddia, iOS 18’in ilk sürümlerinde fark edilen bazı detaylar doğrultusunda ortaya atıldı. Şirketin neden böyle bir değişikliğe gideceği ise bilinmiyor.

İlginizi Çekebilir – Merakla beklenen iPhone 16 serisi: İşte ilk fotoğraflar!

Bunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bilgilere göreyse Apple, yeni iPhone serisi ile birlikte ultra geniş açılı kameranın çözünürlüğünü 48 Megapiksele çıkaracak. Akabinde iPhone 17 serisi ile bütün kameralar 48 Megapiksel çözünürlükte olacak. Bu da fotoğraf ve video çekimi tarafında ciddi bir fark gözlemleneceği anlamına geliyor. Tabii bunun da bir beklenti olduğunu belirtmek gerekiyor.

İlginizi Çekebilir – iPhone 16 Pro şimdiye kadarki en büyük ekrana sahip olacak!

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? iPhone 16 serisinden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz