Ana Sayfa AirPods AirPods Max yazılım güncellemesi aldı!

AirPods Max yazılım güncellemesi aldı!

0
airpods max

Apple, AirPods Max için genel iyileştirmelere ve hata düzeltmelerine odaklanan yeni bir ürün yazılımı güncellemesi yayınladı. İşte AirPods Max yazılım güncellemesi hakkında her şey.

AirPods Max yazılım güncellemesi ile heyecanlandırdı!

Salı günü Apple, 6A324 yapı numarasına sahip yeni AirPods Max ürün yazılımını yayınladı. Bu, Eylül ayında çıkan 6A300’den daha yüksek. Apple, ürün yazılımı güncellemesi için herhangi bir ayrıntılı sürüm notu sağlamadı. Notlarda yalnızca güncellemenin hata düzeltmeleri ve genel iyileştirmelere yönelik olduğu belirtiliyor.

Yeni aygıt yazılımı kullanıcılar için otomatik olarak yükleniyor ve güncellemeyi manuel olarak zorlamak için herhangi bir mekanizma bulunmuyor. AirPods bir iOS veya macOS aygıtına bağlı olduğu sürece aygıt yazılımı kendiliğinden yüklenecektir. AirPods kullanıcıları, aşağıdaki adımları izleyerek Ayarlar uygulamasından ses aksesuarları için geçerli aygıt yazılımını kontrol edebilirler:

  • Ayarlar Uygulamasını Açın
  • Genel’i seçin
  • Hakkında’yı seçin
  • Görüntülemek istediğiniz AirPods’u seçin
  • İlgili cihaz bilgilerini gösteren bir menü görünecektir


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz