Ana Sayfa Vision Pro Apple Vision Pro 2 için ilk bilgi geldi! İşte tarih

Apple Vision Pro 2 için ilk bilgi geldi! İşte tarih

0

Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden Apple, bu ayın başlarında ilk karma gerçeklik gözlüğü Vision Pro’yu piyasaya sürdü. Teknolojik bir buluş olarak görülen Vision Pro, büyük ilgiyle karşılandı. Akabinde gözler ikinci cihaza çevrildi. Peki Apple Vision Pro 2 ne zaman çıkacak? Bununla ilgili bir iddia ortaya atıldı.

Apple Vision Pro 2 tarihi

Apple analisti Mark Gurman, Apple Vision Pro 2’nin 18 ay sonra yani 2025’in sonlarına doğru piyasaya sürüleceğini iddia etti. Teknoloji devinin ağırlık ve batarya ile ilgili şikayetler doğrultusunda çalışmalar yürütmesi bekleniyor.

Apple Vision Pro 2 tarihi

Bilindiği üzere son günlerde Apple Vision Pro için iade sayısı bir hayli arttı. Bununla ilgili olarak Gurman, Apple’ın iadeler için geri bildirim alacağını ve bunlara bir hayli önem vereceğini bildirdi.

İlginizi Çekebilir – Apple, yeni yapay zeka aracıyla Copilot’a rakip oluyor!

2 Şubat’ta satışa sunulan Apple Vision Pro, gelişmiş göz takip teknolojisi, hassas hareket takibi, geniş görüş alanı ve uzamsal ses özellikleri ile dikkat çekiyor. M2 ve R1 işlemcileri ile kullanıcılara benzersiz bir deneyim sunan cihaz, yüksek çözünürlüklü kameralarıyla çok yönlü görsel deneyim sağlıyor. Bu sayede karma gerçeklik özellikleri ile film ve oyun deneyimini üst seviyeye taşıyor.

Apple Vision Pro fiyat listesi;

  • Apple Vision Pro 256 GB: 3 bin 499 dolar
  • Apple Vision Pro 512 GB: 3 bin 699 dolar
  • Apple Vision Pro 1 TB: 3 bin 899 dolar

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Apple Vision Pro 2’den beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz