Ana Sayfa Apple iPad Mini 7 özellikleri belli oldu! İşte detaylar

iPad Mini 7 özellikleri belli oldu! İşte detaylar

1

Apple, geçen ay Let Loose etkinliğini gerçekleştirdi. Firma, Let Loose etkinliğinde iPad Pro ve iPad Air serisini yenileyerek M4 işlemcili iPad Pro ve M2 işlemcili işlemcili iPad Air modellerini tanıttı. Etkinlik sonrası gözler, iPad Mini serisine çevrildi. Teknoloji devinin artık yeni bir iPad Mini modelini tanıtması bekleniyor. Çünkü firma, serinin son modelini 2021 yılında tanıtmıştı. Peki, tanıtılması beklenen iPad Mini 7 için neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iPad Mini 7 yeni detaylarla gelecek

Apple’ın 2024 yılında iPad Mini 7 modelini tanıtması bekleniyor. Tanıtım tarihi yaklaşırken cihazla ilgili detaylar belli olmaya başladı. Tablet için öncelikle büyük tasarım değişiklikleri beklenmiyor. Bu nedenle cihaz, önceki modeller gibi 8,3 inç büyüklüğünde olacak. Diğerlerinden farklı olarak Touch ID özelliğiyle gelmesi beklenen model, gücünü iPhone 15 Pro modellerinde kullanılan A17 Pro ya da A17 işlemcisinden alacak.

A17 Pro işlemcisinin kullanılması halinde iPad Mini, iPhone 15 Pro modelleriyle aynı seviyede ya da daha hızlı olacak. Fakat iPad Air ya da iPad Pro hızlarında olmayacak. Apple, yeni iPad Mini modelinde pembe rengini de eleyecek. Firma, iPad Mini 7 modelinde uzay grisi, mor, mavi ve yıldız ışığı renklerini kullanacak.

Teknoloji devi, iPad Mini modeline Wi-Fi 6E ve Bluetooth 5.3 desteği ekleyecek. iPad, firmanın yine Let Loose etkinliğinde tanıttığı Apple Pencil Pro desteği de alacak. Çünkü önceki tablet modellerinde bu fonksiyon mevcut değildi. Öte yandan cihazın fiyat etiketiyle ilgili henüz ön bilgi mevcut değil.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizin yeni iPad modelinden beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

1 YORUM

  1. Apple ın bana göre en alinabilir cihazı ancak fiyat konusunda rekabetçi olmaz ise benim tercihim samsung tab s10 olabilir çünkü daha ucuza daha çok özellik vaadediyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz