Ana Sayfa Ürünler HomePod umut vadediyor

HomePod umut vadediyor

0

Apple’ın bu yıl satışa sunacağı Siri destekli akıllı hoparlörü HomePod, Amerika’da yapılan son araştırmalara göre umut vadediyor.

Apple, Haziran ayında düzenlemiş olduğu Worldwide Developers Conference 17 etkinliğinde yeni yazılımlarının yanında yeni ürünlerini de tanıtmıştı. Bu ürünler arasında en dikkat çekeni ise HomePod olmuştu.

Apple’ın ilk hoparlör deneyimi olmasa da ilk akıllı hoparlör deneyimi olacak olan HomePod‘un 2017’nin Aralık ayında satışa sunulması bekleniyordu. Ancak Apple yetkilileri ürünün hazır olmadığını müşterilerine kusursuz deneyim sunmak için HomePod’u 2018’e ertelediklerini açıklamıştı.

Bu erteleme haberlerinin ardından HomePod‘un; Google Home, Amazon Echo ve Sonos Play:1 ile rekabet edemeyeceği söylentileri dolaşmaya başlamıştı. Ancak bugün Amerika’da yapılan bir araştırma, durumun böyle olmayacağını rüzgarın Apple’ın arkasından eseceğini gözler önüne serdi.

HomePod, Apple’ın yüzünü güldürecek

Accenture tarafından yapılan araştırmaya göre Amerikalı vatandaşların %37’si akıllı hoparlör tercihini HomePod’dan yana kullanacak. Sesli asistanların daha yeni yeni evlere girmeye başladığını düşünürsek bu rakamın oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz.

Siri destekli HomePod‘da Apple Music entegreli bir şekilde geliyor. Yani Siri ile direkt Apple Music hesabınıza bağlanıp HomePod üzerinden müzik dinlemeye başlayabileceksiniz. AirPlay 2 destekli olan akıllı hoparlörde; 6 adet mikrofon, 7 adet tweeter ve 1 adet woofer yer alıyor. Apple A8 işlemci ile güçlenen bu akıllı hoparlör, boyundan büyük ses verecek gibi görünüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz