Ana Sayfa tvOS tvOS 12 Public Beta 1 Yayınlandı

tvOS 12 Public Beta 1 Yayınlandı

Apple'In Beta Yazılım Programı kullanıcıları için tvOS 11 Public Beta 1 yayınlandı. İşte detaylar...

0
tvOS 12 Public Beta

Apple bugün, Beta Yazılım Programı kullanıcıları için tvOS 12‘nin ilk halka açık beta yazılımını yayınladı. Daha önce, oldukça karmaşık olan yazılım güncelleme yapısı nedeniyle sadece iOS ve macOS için public beta güncellemesi yayınlanıyordu. Apple, tvOS 11 ile Apple TV platformunu da Beta Yazılım Programı’na dahil etti.

tvOS 12 Public Beta 1 güncellemesi tvOS 11 için yayınlanan ikinci geliştirici betasına karşılık geliyor. Apple geliştiricileri, yeni iOS, tvOS, macOS ve watchOS sürümlerinin betalarını 4 Haziran’daki WWDC 2018’de tanıtılmasından bu yana kullanabiliyorlar.

tvOS 12 Public Beta 1 Güncellemesini Yükleme

Kullanıcılar, tvOS 12’yi Apple TV’lerine yükleyebilmek için bir USB-C kablosu ile cihazlarını bir bilgisayara bağlayarak ve iTunes’i kullanarak güncellemeyi yükleyebilirler. Bunun için tvOS 12 Public Beta için uygun olan konfigürasyon profilini Beta Yazılım Programı’ndan indirmek ve Apple TV’ye eklemek gerekiyor.

tvOS 12, Apple TV 4K’da en kaliteli sinema deneyimini sunacak. Bununla birlikte, ekran koruyucularının arasına yeni hava fotoğrafları, iPhone ve iPad’deki parolalar için Otomatik Doldurma özelliği, iPhone ve iPad kullanıcılarının Apple TV Remote’a hızlıca erişebilmeleri için Denetim Merkezi anahtarı ve daha fazlası sunuluyor. Yine de iOS 12, macOS Mojave ve watchOS 5’e kıyasla tvOS 12’nin oldukça küçük çaplı bir güncelleme olduğu görülüyor.

tvOS 12, Apple TV 4K ve 4. nesil Apple TV için kullanılabilir olacak. tvOS 12 Public Beta güncellemesini de yine bu cihaz sahipleri alabilecekler.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz