Ana Sayfa iOS iOS 12: Sesli Notlar Otomatik Olarak Nasıl Silinir?

iOS 12: Sesli Notlar Otomatik Olarak Nasıl Silinir?

0

Apple, bu yılki Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı’nda tanıttığı iOS 12 ile Sesli Notlar uygulamasını tümüyle yeniledi ve silinen sesli sesli notların otomatik olarak silinmesi dahil bir bizi yeni özelliği uygulamasına dahil etti.

iOS 12 şu anda beta olarak test ve geliştirme amaçlı kayıtlı Apple geliştiricileri ve Beta yazılım Programı kullanıcıları için kullanılabiliyor. Cihazınıza en yeni iOS sürümünün betasını yükleyerek deneyimlemek isterseniz aşağıdaki yazımızı inceleyebilirsiniz.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/06/26/ios-12-public-beta-nasil-kurulur/]

iOS 12’de Sesli Notlar’ın otomatik olarak nasıl silineceğini öğrenmek için yazımızı okumaya devam edin.

iOS 12: Sesli Notlar Otomatik Olarak Nasıl Silinir?

Adım 1: Ayarlar uygulamasını açın ve ekranı parmağınızla yukarıya doğru kaydırarak aşağıya inin. Sesli Notlar menüsüne dokunun.

Adım 2: Silineni Temizle menüsüne dokunun ve buradaki hemen, 1 gün sonra, 7 gün sonra, 30 gün sonra ve yok seçeneklerinden birisini seçin.

Sesli notlarınızı sildikten sonra çöp kutusunu temizlemek sizin için bür yükse yeni seçeneklerden sizin için en uygun olanı seçerek silme işlemini otomatikleştirmeniz uygulamayı temiz tutmanızı sağlayacaktır.

Apple cihazlarından en iyi şekilde yarlanmanıza yardımcı olmak için iOS 12 aşağıdaki iOS 12 rehberlerimize de göz atabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz