Ana Sayfa Apple Apple “Gather Round” Etkinliğinde Kullandığı Videoları Paylaştı

Apple “Gather Round” Etkinliğinde Kullandığı Videoları Paylaştı

0
Apple Gather Round Etkinliği

Apple’ın 12 Eylül’deki “Gather Round” etkinliği tamamlandı. Şirket, beklenildiği yeni iPhone modelleri ile birlikte Apple Watch 4’ü tanıttı.

Apple, yeni iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone XR ve Apple Watch Series 4‘ü tanıtmak için etkinlikte kullandığı videolarının tamamını YouTube kanalında paylaştı. Böylece, etkinliği kaçıranlar ve Apple’ın kullandığı tanıtım videolarını izlemek isteyenler için bir fırsat doğmuş oldu. Etkinlikte kullanılan tüm videoları aşağıda bulabilirsiniz.

Apple, etkinliğin tamamına ait video kaydını çok yakında kendi web sitesindeki “Apple Etkinlikleri” sayfasında paylaşacak. O zamana kadar etkinlikte kullanılan ve YouTube’da paylaşılan videoları aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu yılki Eylül Ayı Özel etkinliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple beklentileri karşılayabildi mi? Lütfen görüşlerinizi aşağıdaki yorum alanından bizimle paylaşın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz