Ana Sayfa Haberler iPhone XR’nin Japonya Fiyatında 100 Dolar İndirime Gidildi

iPhone XR’nin Japonya Fiyatında 100 Dolar İndirime Gidildi

0

Eylül ayında tanıtılan iPhone XR’nin Japonya’daki fiyatında 100 dolar indirime giden Apple’ın kan kaybettiği konuşuluyor.

Bir süre önce dünyanın ilk 1 Trilyon dolarlık firması ünvanını alan Apple, sonrasında bu seviyenin altına düşmüştü. Firmanın toparlanmak için çeşitli ürünlerinde indirime gittiği aktarılıyor.

Apple ürünlerinde indirimi genelde yeni modellerin tanıtılmasıyla görürüz. Ancak firmanın son zamanlardaki durumu, indirime gitmeye zorluyor.

Bu indirimlerden biri de Japonya’da satılan iPhone XR modelinde karşımıza çıkıyor. 36.000 yen fiyat etiketiyle satılan telefon, şu an 24.000 yen fiyat etiketiyle satılıyor.

Bu değer dolar cinsine çevrildiği zaman 62 dolar olduğunu görüyoruz. Ancak ülkede çok daha ucuza satıldığını görmenin mümkün olduğu belirtiliyor.

iPhone XR, 30 Kasım tarihinde ülkemizde resmi olarak satılmaya başlanacak. XR’nin 64 GB depolama alanına sahip modeli için 7.399, 128 GB depolama alanına sahip modeli için ise 7.799 TL fiyat etiketleri bekleniyor. Cihazın 64 GB depolama alanına sahip modeli ise yurt dışında 749 dolardan satılıyor. Ayrıca 128 GB’lık model 799, 256 GB depolama alanına sahip model ise 899 Dolar fiyat etiketine sahip.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz