Ana Sayfa Haberler Magic Keyboard hakkında ilginç iddia

Magic Keyboard hakkında ilginç iddia

0

Apple’ın bu sene piyasaya sürdüğü iPad Pro modeliyle birlikte tanıtılan Magic Keyboard hakkında Twitter’da Apple hakkında paylaşımlar yapan L0vetodream’den yeni bir iddia geldi.

Apple’ın bu sene tanıttığı 11 ve 12.9 inçlik iPad Pro modelleriyle birlikte Magic Keyboard isimli aksesuar satışa sunuldu. Ayrıca 2018’de piyasa sürülen üçüncü nesil 12.9 inç ve birinci nesil iPad Pro ile kullanılabiliyor.

Yeni iPad Air modeli için Magic Keyboard tanıtılabilir

L0vetodream, yeni paylaşımında Apple’ın üzerinde çalıştığı iddia edilen yeni nesil iPad Air ile uyumlu Magic Keyboard’un gelebileceğini iddia etti. Daha önce yayınlanan bir rapora göre dördüncü nesil iPad Air modelinde Lightning yerine USB-C girişiyle gelebileceği iddia edildi. Apple 2018’de tanıtmış olduğu iPad Pro modelleriyle USB-C girişine geçiş yapmıştı, ancak diğer iPad modellerinde Lightning girişi yer almayı sürdürdü.

Yılın başında Apple’ın yılın ikinci yarısında satışa sunmak üzere 11 inçlik iPad Air modeli üzerinde çalıştığıyla ilgili dedikodular çıkmıştı. Apple analisti Ming-Chi Kuo, kısa süre önce Apple’ın 10.8 inçlik bir iPad modeli çalıştığını söylerken Air serisinin yeni üyesi olduğunu söylemedi. Ancak de yeni bir ‌‌iPad‌‌ Air hakkında çıkan diğer söylentilere uyuyor.

L0vetodream’in iPad Air ile ilgili daha önce mini-LED ekran tasarımı ve ekrana entegre TouchID sensörüyle geleceğini etmişti. Ancak başka kaynaklardan bu konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Logitech’in yedinci nesil iPad ile 10.5 inçlik iPad Air modelleri için trackpad barındıran klavyeler satışa sunduğunu göz önünde bulundurursak, Apple’ın bu konuda bir rekabete girebileceğini göz önünde bulundurulabiliriz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz