Ana Sayfa Haberler Yeni iPhone modellerinin büyüklüğü eski modellerle karşılaştırıldı

Yeni iPhone modellerinin büyüklüğü eski modellerle karşılaştırıldı

0

Pek çok kullanıcının merakla beklediğini yeni iPhone modellerinin büyüklüğü konusunda piyasaya sürülen sekiz iPhone modeli ile karşılaştırıldı.

Yeni iPhone modellerinin büyüklüğü bakımından fark yaratabilir

Apple’ın bu yıl 5.4 inç, 6.1 inç ve 6.7 inç olmak üzere üç farklı iPhone modeli üzerinde çalıştığı biliniyor. Cihazların Eylül veya Ekim aylarında tanıtılıp satışa sunulması bekleniyor.

6.1 inç büyüklüğünde olması beklenen iPhone modelinin iPhone 11 ile aynı ekran boyutuyla gelmesi bekleniyor. 5.4 ve 6.7 inçlik iPhone modellerinin ise Apple tarafından daha önce hiç üretilmemesi açısından dikkat çekiyor.

Küçük ekranlı akıllı telefonları tercih eden kullanıcılar için 5.4 inç büyüklüğündeki iPhone modeli yerinde bir seçenek olacaktır. Ekran boyutu 4 inç olan ilk iPhone SE veya 5.5 inçlik iPhone 7/8 modellerinin yerine güzel bir opsiyon olarak tanımlayabiliriz.

iPhone XS Max veya 12 Pro Max gibi oldukça boyut ve batarya bakımından büyük olması beklenen iPhone modeli öne çıkabilir.

Cihazların üretimi konusunda tedarikçilere baskı yaptığını bilinen Apple’ın nasıl bir sonuca ulaşacağı ilerleyen zaman içinde belli olacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz