Ana Sayfa Haberler Yeni iPhone modellerinin kutu içeriği konusunda iddialar güçleniyor

Yeni iPhone modellerinin kutu içeriği konusunda iddialar güçleniyor

0

Bu yıl tanıtılacak iPhone modellerinin kutu içeriği hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son olarak bu konuyla ilgili bir görsel paylaşıldı.

iPhone modellerinin kutu içeriği ile ilgili söylentiler gelmeye devam ediyor

Çeşitli analist tarafından paylaşılan raporlarda Apple’ın yeni iPhone modellerinin kutu içeriğinde güç adaptörü ve EarPods sunmayacağı iddia ediliyordu. Son olarak bu konuda Nikkei tarafından yayınlanan raporda da belirtilmişti. Apple’ın da bu konuyla ilgili anket çalışması yaptığı ortaya çıkmıştı.

Bu gelişmelerin ardından ConceptsiPhone isimli Twitter hesabı tarafından yapılan paylaşımda güç adaptörünün bulunmadığı göze çarptı. Paylaşımın dikkat çeken bir diğer noktası ise paylaşım metninde yüzde 100 gerçek olduğu da belirtilmiş.

Apple’ın Sonbahar aylarında tanıtılıp satışa sunulması beklenen yeni iPhone modellerinin kutu içeriği konusunda nasıl ilerleyeceği belirsizliğini koruyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz