Ana Sayfa Haberler Nihayet: Resident Evil 4’ün iPhone 15 Pro’ya çıkışı için tarih verildi!

Nihayet: Resident Evil 4’ün iPhone 15 Pro’ya çıkışı için tarih verildi!

0

Apple, geçtiğimiz eylül ayında iPhone 15 serisini tanıttı. Yeni akıllı telefonlar arasında hiç şüphesiz iPhone 15 Pro Max dikkat çekti. En güçlü mobil işlemci ile gelen cihazın konsol oyunlarını oynatabildiği söylendi. Bu kapsamda Resident Evil 4 (2023) oyununun iPhone 15 Pro’larda oynanabileceği açıklanmıştı. Bugün ise oyunun çıkış tarihi paylaşıldı.

Resident Evil 4, yakın zamanda iPhone 15 Pro ve Pro Max’te oynanabilecek!

iPhone 15 Pro ve Pro Max modelleri, Apple A17 Pro işlemcisinden güç alıyor. Konsol kalitesinde oyun oynamayı mümkün kılan gelişmiş GPU özelliklerine sahip olan cihazda Resident Evil 4 (2023) de oynanabilecek.

Resident Evil 4, yakın zamanda iPhone 15 Pro ve Pro Max'te oynanabilecek!

Oyunun geliştiricisi Capcom, kısa süre önce web sayfasını güncelledi. Burada Resident Evil 4 ‘ün (2023) 20 Aralık tarihinde iPhone 15 Pro, 15 Pro Max, M1 işlemcisiyle donatılan iPad ve Apple Silicon işlemcisine sahip Mac’lerde oynanabileceği bilgisi yer aldı. Resident Evil 4’ün iPhone ve iPad için fiyatının 59,99 dolar olacağını belirtelim.

İlginizi Çekebilir – Apple heyecanlandırdı: iPhone 16 katı hal düğmesine sahip olabilir!

Resident Evil 4 oyununun konusu ne?

Umbrella Corp.’un başlattığı büyük felaketin ardından 6 yıl sonra yaşananları konu alan Resident Evil 4‘ün hikayesinde ABD Başkanı’nın kızı kaçırılır. Biz oyuncular ise Leon S. Kennedy karakterini kontrol ederek başkanın kızı Ashley’nin yerini bulup onu kurtarmaya çalışırız.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz