Ana Sayfa Güncellemeler iOS 17.2 Beta 2 çıktı: İşte iPhone’ların yeni özellikleri!

iOS 17.2 Beta 2 çıktı: İşte iPhone’ların yeni özellikleri!

0

Teknoloji devi Apple, iPhone’ların işletim sistemi iOS’u geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda sürekli olarak güncelleme sunan şirket, son olarak iOS 17.2 Beta 2 sürümünü yayınladı. İşte güncelleme ile gelen değişiklikler…

iOS 17.2 Beta 2 güncelleme notları

Yalnızca geliştiricilerin indirip kullanabileceği iOS 17.2 Beta 2 sürümü, bir dizi yeniliği beraberinde getiriyor. Bu yeniliklerden birisi Günlük tutmak için kullanabileceğiniz Journal uygulaması.

iOS 17.2 Beta 2 güncelleme notları

Bu güncellemeyle birlikte Apple Music uygulamasında ortak çalma listesi oluşturulabilecek. Öte taraftan iPhone 15 modellerinde yer alan Eylem Düğmesi içinse Çeviri seçeneği geldi.

İlginizi Çekebilir – watchOS 10.2 beta sürümü çıktı!

Hava durumu ve saat uygulamaları için yeni widgetlar ve iMessage için iletişim anahtarı doğrulaması da bu güncelleme ile gelen yenilikler arasında yer alıyor. Peki bu güncelleme nasıl indirilir? Adım adım nasıl yapabileceğinize geçelim.

Nasıl indirilir?

  • 1. Adım: Ayarlar uygulamasını açın.
  • 2. Adım: Genel > Yazılım Güncelleme yolunu takip edin.
  • 3. Adım: Güncelleme için İndir ve Yükle butonuna dokunun.
  • 4. Adım: İşte bu kadar!

Bu sürüme yalnızca geliştiricilerin erişebileceğini belirtelim. Yani beta programına kayıtlı olan normal kullanıcılar için bir güncelleme söz konusu değil.

İlginizi Çekebilir – Sadece iPhone 16 modellerine özgü yapay zeka özellikleri geliyor!

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeni güncellemeyi indirdiniz mi? Konu ile ilgili görüş ve düşüncelerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz