Ana Sayfa tvOS tvOS 12 Beta 8 Yayınlandı

tvOS 12 Beta 8 Yayınlandı

0
tvOS 12 Beta 8

Apple bugün, tvOS işletim sisteminin sekizinci beta sürümünü test amaçlı yayınladı. Kayıtlı Apple geliştiricileri için tvOS 12 Beta 8 şimdi kullanılabilir.

4 ve 5. nesil Apple TV modelleri için tasarlanan tvOS 12’nin en yeni betası, Xcode aracılığıyla konfigürasyon profilini yüklenen Apple TV’lere indirilebiliyor.

tvOS 12 Güncellemesi

Apple, bu sonbaharda tvOS’un final sürümü yayınlandığında iTunes’in Dolby Atmos desteğine sahip en büyük film arşivine sahip olacağını belirtiyor. Daha öncesinde Dolby Atmos destekli filmleri satın alan müşteriler 4K video çözünürlüğü gibi destekleri ücretsiz olarak görecekler.

tvOS 12 Public Beta 7 kayıtlı geliştiriciler için yayınlandıUluslararası Uzay İstasyonu işbirliğinde çekilen yeni fotoğraflar 4. nesil ve 5. nesil Apple TV’lerin ekran koruyucuları arasına ekleniyor.

Diğer iyileştirmeler arasında iPhone’dan otomatik şifre doldurma, iPhone ve iPad’lerin Denetim Merkezi’ne eklenebilen Apple TV kestirmesi ve Control4, Crestron ve Savant gibi ev kontrol sistemlerine destek sunulması yer alıyor.

tvOS 12, WWDC 2018’in açılış konuşmasında duyurulmasından bu yana geliştiriciler ve halka açık Beta yazılım Programı’na kayıtlı kullanıcılar için kullanılabilir. Böylece Apple, tvOS 12’nin final sürümünün herkese açık olarak yayınlanması öncesi hataları ve sorunları gidermeyi hedefliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz