Ana Sayfa iPhone iPhone X için Türkçe reklam yayınlandı

iPhone X için Türkçe reklam yayınlandı

2

Apple, Türkiye’de 24 Kasım’da satışa sunacağı iPhone X için Türkçe reklam filmini resmi YouTube hesabı üzerinde yayınladı.

Apple, iPhone X’i beklenenden çok erken bir tarihte Türkiye’de satışa sunmak için kolları sıvamış durumda. Geçtiğimiz haftalarda yapılan duyuruya göre; iPhone X Türkiye’de resmi olarak 24 Kasım tarihinde satışa sunulacaktı. Apple, 24 Kasım yaklaşırken şimdi de iPhone X için Türkçe reklam filmi yayınladı.

Apple’dan iPhone X için Türkçe reklam

Resmi Apple Türkiye YouTube sayfası üzerinde yayınlanan iPhone X için Türkçe reklam filmi, iPhone X‘in tanıtım filmi ile aynı sahneleri içeriyor. Açıklamaların Türkçe olarak yer verildiği bu reklam filminde; iPhone X’in, TrueDepth kamera sistemi, biyometrik yüz okuma teknolojisi Face ID, Apple A11 Bionic yonga seti, dünyanın en dayanıklı ekranı, kablosuz şarj özelliği ve Animoji ön plana çıkarılıyor.

24 Kasım tarihinde Türkiye Apple Store‘da; iPhone X 64 GB modeli 6.099 TL ve iPhone X 256 GB modeli 6.899 TL‘ye satılacak. Gümüş ve Uzay Grisi olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olan iPhone X’in, dakikalar içerisinde stoklarının biteceğini tahmin ediyoruz.

Karşınızda iPhone X sloganı ile yayınlanan reklam filmini aşağıdan izleyebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz