Ana Sayfa iPhone Apple’dan Face ID ve Portre Işığı için yeni reklamlar

Apple’dan Face ID ve Portre Işığı için yeni reklamlar

0

Apple, iPhone X’da yer alan yüz okuma teknolojisi Face ID ve Portre Işığı özelliklerini ön plana çıkaran yeni üç adet reklam filmi yayınladı.

Son dönemde YouTube hesabını aktif olarak kullanan Apple, yeni reklamlarını hız kesmeden yayınlamaya devam ediyor. iPhone X’un üzerine yoğunlaşmış olan Cupertinolu teknoloji devi, bugün iPhone X‘da yer alan Face ID ve Portre Işığı özelliklerini ön plana çıkaran reklamlarını yayınladı.

Toplamda üç adet yeni reklam yayınlayan Apple, Face ID ve Portre Işığı özelliklerinin nasıl kullanıldığını çok kısa bir şekilde tüketicilere aktarmaya başarıyor.

Face ID ve Portre Işığı ön planda

iPhone X — Adapts to Your Face isimli reklamda, iPhone X’daki Face ID’nin sakal bıraksanız veya sakalınızı kestirseniz bile sizi tanıyacağı vurgulanıyor.

iPhone X — Opens with a Glance reklamında ise Face ID’nin bir bakışta hızlı bir şekilde iPhone X’un kilidini açabileceği ön plana çıkarılıyor.

Son olarak Portre Işığı özelliğine dikkat çeken iPhone X — Introducing Portrait Lighting reklamında, iPhone X ile ne kadar mükemmel portre fotoğrafları çekebileceğiniz vurgulanıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz