Ana Sayfa Öne Çıkanlar Apple WebKit ekibi Speedometer 2.0’ı duyurdu

Apple WebKit ekibi Speedometer 2.0’ı duyurdu

0

Apple’ın Apple WebKit ekibi Speedometer 2.0 sürümünü bugün duyurdu.

Apple WebKit ekibi, 2014 yılında web uygulamasının yanıt verme kriterlerini belirlendiği, performans ölçümü uygulamasını Speedometer‘ı duyurmuştu. Aradan geçen 4 yılın ardından WebKit ekibi bugün ise Speedometer 2.0 ile karşımıza çıktı.

Speedometer 2.0 ile modern JavaScript kütüphanesi destekleniyor

Speedometer 2.0; geliştiricilere, web uygulamalarında kullanıcı etkileşimlerini belirleme ve performans ölçümü gibi opsiyonlar sunuyor. Yeni sürüm ile birlikte modern JavaScript‘e de destek geliyor.

Açıklanan verilere göre son üç yıl içerisinde kullanıcı arabirimleri JavaScript kütüphanesinin React ve Inferno özelliği kullanarak binlerce web sitesi hazırlanmış. Apple’ın WebKit ekibi, modern teknolojileri de değerlendirmek için Speedometer’ın yeni sürümünde bu teknolojilere destek veriyor.

Speedometer‘ın yeni sürümü ayrıca; Webpack, RollU ve ES2015 gibi teknolojileri de destekliyor. Speedometer 2 hakkında tüm detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz