Ana Sayfa Jailbreak Apple TV için ElectraTV tvOS 11.3 Jailbreak Yayınlandı!

Apple TV için ElectraTV tvOS 11.3 Jailbreak Yayınlandı!

0
tvOS 11.3 Jailbreak Electra

iPhone ve iPad için iOS 11.3.1 – iOS 11.2 ve aldığı güncellemelerle iOS 11.4 beta 3’e karşılık gelen Jailbreak aracı ile Electra ekibinin ortaya koyduğu harika çalışma şimdi Apple’ın tvOS platformuna taşındı. Yayınlanan tvOS Jailbreak aracı ile tvOS 11.2’den (dahil) tvOS 11.3’e kadar olan tüm sürümleri çalıştıran 4. nesil Apple TV ve Apple TV 4K için Jailbreak aracı kullanılabilir hale gelmiş oldu.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/07/electra-ios-11-3-1-jailbreak-nasil-yapilir/]

ElectraTV Jailbreak’in Justin Williams’ın ve @NitoTV’nin sıkı çalışması sayesinde kullanıma sunulduğunu belirtelim. İki çalışkan Jailbreak geliştiricisi, kısa bir süre önce backr00m Jailbreak aracı için çalışma yaptıklarını duyurmuşlardı ancak gerekli olan çalışmaları tamamlayarak ElectraTV’ye yöneldikleri ve nihayet çalışmalarını tamamladıkları görülüyor.

tvOS Jailbreak

Şu anda ElectraTV Jailbreak aracı, tvOS 11.3’e kadar 4. nesil Apple TV ve Apple TV 4K için kullanılabilir.

Uyumlu donanıma sahip olsanız bile tvOS 11.3 yüklü Apple TV sahibiyseniz ElectraTV sizin için hiçbir anlam ifade etmiyor. Çünkü Jailbreak tvOS 11.3 sürümüne kadar destek sunuyor. tvOS’un iPhone ve iPad için geliştirilen iOS’un benzer altyapısını kullandığı göz önüne alındığında, Apple’ın iOS 11.3 ve iOS 11.3.1 için konuşulan tüm güvenlik açıklarını tvOS 11.3’de kapatmış olması kuvvetle muhtemel. Bu nedenle, ElectraTV’nin tvOS 11.3’e kadar destek sunması oldukça normal.

Electra iOS 11.3.1 Jailbreak aracı ile özgürlüğün tadını çıkaran iPhone, iPad ve iPod touch kullanıcılarına kıyasla Apple TV için Jailbreak’in aynı tadı vermeyeceği bir gerçek. Cydia çalıştıran Jailbreak’li iPhone veya iPad’e sahipseniz tweak’leri kullanabilirsiniz ancak tvOS için aynı şey geçerli değil.

Apple TV için kullanılabilir Cydia yok ve Cydia’nın Apple TV ve tvOS deneyimini geliştiren bir reposu bulunmuyor. Yine de tvOS için Jailbreak aracının kullanılabilir olduğu gerçeğiyle coolstar.org/electra adresinden aracın incelenmeye değer olduğunu söyleyelim.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz