Ana Sayfa Öne Çıkanlar App Store’un Web arayüzü yenilendi

App Store’un Web arayüzü yenilendi

0

Apple, App Store’un Web arayüzünü bugün sürpriz bir şekilde yeniledi. App Store Web arayüzü artık daha sade bir görünüme sahip.

Apple, 2013 yılında yayınladığı iOS 7 güncellemesi ile birlikte Flat tasarım anlayışına geçiş yapmıştı. Flat tasarım anlayışını günümüzde de devam ettiren Apple; başta işletim sistemleri olmak üzere, uygulamalarını web sayfasını bu tasarım anlayışı ile baştan tasarlamıştı. Ancak App Store Web arayüzü hala eski tasarıma sahipti. Ta ki bugüne kadar.

Yeni arayüz artık daha sade

Cupertinolu dev, bugün sürpriz bir şekilde App Store‘un Web arayüzünü yeniledi. Yeni arayüz; Flat yani düz/sade tasarım anlayışı ile baştan tasarlanıyor. Yeni arayüzde; uygulamalara yapılan müşteri yorumlarının daha derli toplu görünüyor ve ilgili uygulamalar eski arayüze göre daha çok ön plana çıkarılıyor.

Ayrıca, “Bu uygulama sadece iOS aygıtlarındaki App Store’da bulunur.” gibi uyarılar ile uygulamaların hangi cihazlar ile uyumlu olduğu direkt olarak sitenin üst bölümünde yer alıyor. Bu sayede uygulamanın iOS, tvOS veya macOS ile uyumlu olup olmadığını öğrenebiliyorsunuz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz