Ana Sayfa Jailbreak iOS 11.3.1 Electra Jailbreak Çok Yakında Geliyor!

iOS 11.3.1 Electra Jailbreak Çok Yakında Geliyor!

2

Jailbreak meraklılarının artık beklerken sabırsızlandıkları iOS 11.3.1 Electra Jailbreak aracının çok yakında çıkacağını gösteren önemli bir gelişme yaşandı. Twitter’da @SparkZheng olarak bilinen Ming Zeng, Electra iOS 11.3.1 Jailbreak için bekleyen kullanıcıların sabırlı olması yönünde bir çağrıda bulundu ve Jailbreak’in neden geciktiği konusuna üstü kapalı şekilde değindi.

Twitter üzerinden konuşan Alibaba’nın güvenlik araştırmacısı Min Zeng, gerekli APFS köklerinin yeniden bağlanmasının yönünde Electra ekibine öneride bulunduğunu ve bunun gerçekleştirilmiş olmasını umduğunu söyledi.

iOS 11.3.1 Electra Jailbreak’in Önündeki Teknik Engeller

Electra ekibinin iOS 11.3.1 – iOS 11.2 için yayınlamayı planladıkları Jailbreak aracının önünde, her Jailbreak aracının yayınlanması öncesinde yaşanan birtakım teknik engeller olduğu ve ekibin bu engelleri aşmak için hummalı bir çalışma yaptığı görülüyor. Bu teknik engelin nedeni olarak Zeng’in açıkladığı APFS köklerinin bağlanma sorunu işaret ediliyor. Zeng’in önerisini Çin’in Şangay kentinde düzenlenen bu yılki Mobil Güvenlik Konferansı’nda Electra ekibinden Jonathon Levin QiLin’e yüz yüze ilettiğini söylemesi ise sorunun yakın zamanda çözüleceğinin veya çözülmüş olduğunun bir göstergesi.

Jailbreak dünyasının önemli isimlerinin en yeni Electra Jailbreak aracını açıkça destekliyor olmaları aracının yayınlanmasının önündeki tüm engellerin sorunsuz bir şekilde çözüldüğünün göstergesi olarak değerlendiriliyor.

iOS 11.3.1 için Electra Jailbreak’in en geç önümüzdeki ayın ortasına kadar herkese açık olarak yayınlanması beklenirken, iOS 11.3.1 Jailbreak için Cydia’nın da hazır olmak üzere olması ise oldukça olumlu bir gelişme olarak görülüyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/06/21/ios-11-3-1-jailbreak-icin-cydia/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz