Ana Sayfa Haberler Son iOS 12 Beta Güncellemesi ile Fotoğraflar için iCloud Bağlantıları Oluşturulabiliyor

Son iOS 12 Beta Güncellemesi ile Fotoğraflar için iCloud Bağlantıları Oluşturulabiliyor

0
iCloud Fotograf Paylasimi

Apple, birkaç gün önce geliştiriciler için yayınladığı iOS 12 güncellemesinin en yeni beta sürümü ile kullanıcıların yerleşik Fotoğraflar uygulamasını kullanarak herhangi bir fotoğrafı paylaşabilmeleri için iCloud bağlantıları oluşturmalarına izin veren bir özelliği kullanıma sundu.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/03/gelistiriciler-icin-ios-12-beta-3-yayinlandi/]

Fotoğraf Paylaşımı için iCloud Bağlantısı Oluşturma

Yeni paylaşım seçeneği, iOS paylaşım ekranının alt kısmına konumlandırılmış durumda ve iCloud Photos kullanıcılarının bir veya daha fazla fotoğrafı 30 gün boyunca kullanılabilen iCloud.com URL bağlantısı oluşturarak paylaşabilmelerini sağlıyor.

Herhangi bir fotoğraf için iCloud.com alan adına bağlı paylaşım bağlantısını oluşturabilir ve herhangi birisine bu bağlantıyı gönderebilirsiniz. Gönderdiğiniz bağlantıya tıklayan kişinin iOS cihazındaki yerleşik Fotoğraflar uygulamasındaki Sizin İçin sekmesinin Son Paylaşılan başlığı altına fotoğraf ekleniyor. Siz de yine aynı kısımdan paylaştığınız fotoğrafları ve kimlerle paylaştığınızı görebiliyorsunuz.

Apple’ın macOS Mojave için de iCloud link paylaşımı özelliğini kullanıma sunması bekleniyor. Böylece, iOS 12’nin akıllı fotoğraf paylaşımı ve iCloud linki oluşturarak fotoğraf paylaşma seçenekleri ile fotoğraf paylaşımı yapmak oldukça kolay hale geliyor.

iOS 12’nin yayınlanan son betasındaki yeniliklere ve değişikliklere aşağıdaki yazımızdan ulaşabilirsiniz.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/04/ios-12-beta-3-ile-gelen-tum-yenilikler/]

Ayrıca, iOS 12 için hazırladığımız rehber tadındaki yazılarımıza da göz atmayı unutmayın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz