Ana Sayfa Jailbreak iOS 11.3.1 Electra Jailbreak için Cydia Uyumlu Tweak’ler

iOS 11.3.1 Electra Jailbreak için Cydia Uyumlu Tweak’ler

0

Electra’nın son sürümünün yayınlanması ile iOS 11.2-iOS 11.3.1 çalıştıran tüm 64 bit iPhone, iPad ve iPod touch’lar Jailbreak yapılabilir hale geldi. En yeni Jailbreak aracının yayınlanmasıyla o araç için Cydia uyumlu tweak‘lerin paylaşılma zamanı da gelmiş oldu.

[bkz url=http://www.sihirlielma.com/2018/07/07/ios-11-3-1-jailbreak-nasil-yapilir]

Bilindiği üzere CoolStar ve ekibi, Electra1131‘i yerleşik olarak Project Repo-unclutter aracı olarak adlandırıyorlar. Bu, cihazdaki aygıt yazılımının Jailbreak sürümüyle uyumlu olmayan, varsayılan depolarda barındırılan Cydia içindeki araçların ve paketlerin görünürlüğünü kısıtlayan dahili bir veritabanının söz konusu olduğu anlamına geliyor.

Şu anda birçok tweak Electra iOS 11.3.1 Jailbreak için destek sunarken büyük bir çoğunluğu destek sunmuyor. Elbetteki tweak geliştiricileri, Electra iOS 11.3.1 Jailbreak için tweak’lerini zamanla uyumlu hale getirecekler. Neyse ki kafa karışıklığını gidermek için Electra ekibi tarafından oluşturulmuş tweak uyumluluk listesi var. Bu liste, Jailbreak aracı ile uyumlu, kısmen çalışan veya tamamen kullanılamayan tweak’lerin tespitinde kullanmak için sunulan tek kaynak konumunda.

Elecetra ekibinin paylaştığı bu listedeki tweak’lerin dışındaki tweak’lerden uzak durarak, iOS 11.3.1 Jailbreak aracının tamamen veya kısmen çalışmaz hale gelmesinin önüne geçebilirsiniz. Sorunsuz bir Jailbreak aracı kullanıcısı olmak istiyorsanız doğru kararlar vermelisiniz. Bunun için gerekli bilgileri ve doğru kaynakları kullandığınızdan emin olmalısınız.

iOS 11.3.1 Electra Jailbreak için Cydia Uyumlu Tweak’ler

Electra ekibinin paylaştığı listeye buradan ulaşabilirsiniz. Listeye gitmeden bir göz atmak isteyenler için listenin ekran görüntüsünü aşağıya bırakıyoruz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz