Ana Sayfa Haberler iPhone 8 dayanıklılık testini yıldızlı pekiyi ile geçti!

iPhone 8 dayanıklılık testini yıldızlı pekiyi ile geçti!

1

Apple’ın geçtiğimiz hafta tanıttığı iPhone 8 için yayınlanan yeni video, cihazın dayanıklılığını gözler önüne seriyor.

Piyasaya çıkan telefonlara uyguladığı dayanıklılık testleriyle bilinen JerryRigEverything isimli YouTube yayıncısı, iPhone 8’in dayanıklılığını test etti.

Şirketin kendi açıklamasına göre iPhone 8, Apple’ın ürettiği en dayanıklı ekrana sahip. Yapılan testlerde de bunu görüyoruz: iPhone 8 ekranında ciddi bir hasar oluşması için oldukça sert materyaller kullanılması gerekiyor. Ekran haricinde, cihazın ön yüzeyinde bulunan ön kamera ve hoparlörde herhangi bir hasar oluşumu göze çarpmıyor.

iPhone 8’in arka tarafında bulunan cam yüzey, cihaza şık bir görüntü sağlamasının yanında iyi bir koruma da sunuyor. Yine arkada konumlanan flaş ışığı ve mikrofon kısımlarında ciddi büyüklükte bir hasar oluşmazken; kamera kısmında senaryo farklı. Safir materyal ile yapılmış olan arka kamera üzerinde derin çizikler oluşması iPhone 8 almayı düşünenlerin arka kamerayı özenle koruması gerektiğini gösteriyor.

iPhone 8’in yan tarafları metal olduğu için jilet tarafından herhangi hasar oluşmuyor, sadece boyası çıkıyor. Telefonun kenarları ile ekranı arasında plastik bariyer bölge bulunduğu için kullanıcıların düşürmesi halinde dayanıklı kalmayı sürdürüyor.

JerryRigEverything kanalında bulunan dayanıklılık videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

 

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. Asın bayrakları tabiri genelde yurt dışında bir türk olumlu anlamda olay olduğunda veya olay olacak birşey yaptığında kullanılan bir tabir. Bu haberle kullanılması o kadar saçma olmuş ki.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz